Lettkokt asparges surret i serranoskinke og urtedressing:
Ristede kamskjell med hvitløksmarinert soyasaus:
Ristet steinbitt filét på en seng av sesongens sprøstekte grønnsaker, kanaripoteter og kremet hvitvinssaus:
Champagne-sorbet (hvilerett):
Oksemedaljong med rødvinssaus, karamelliserte grønnsaker, blomkålpurré og fløtegratinerte poteter:
Ostetallerken med pestoost, camembert, gressløkost og en roquefort (glemte å ta bilde av det).
Og til slutt....
Verdens nydeligste sjokolade-fondant med nyrørte bringebær! Mmmmmm........
Og som takk fikk kokken en flaske vin med hjemmelaget kort/tag (samarbeidsprosjekt mellom deltakerne på middagen, Wenche, Anette, Renate og meg).
Og de heldige gjestene:
Takk for en flott kveld!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar