mandag 30. april 2012

Halvferdige prosjekter - del 2


Her kommer del 2 av mitt forsøk på å pushe meg selv til å ferdigstille..


En liten vest til en nydelig liten jente :) Ikke mye som gjenstår her, og nå er lille nurket født så nå må denne ferdigstilles i en fei!


Lappeteppe med mormor-ruter. Påbegynt for leeenge siden. Dette blir nok liggende litt til.
Har heklet 32 lapper og strikket 12. Trodde faktisk jeg hadde flere, så jeg mistet litt motet da jeg telte de.



Blå og grønne votter til Markus. Etter å ha strikket et par til Malin og en vott til Markus, ble jeg plutselig veldig lei av vottestrikking... Begynte på noen rosa samtidig, men de var litt vel knæsje farger, så det er mulig jeg bare rekker de opp igjen. Markus sine skal bli ferdige til høsten igjen!


Sommerlig bomullskjole strikket for flere år siden. Den er dessverre for liten til Malin nå, men kanskje en annen liten jente kan få den når den blir ferdig :) Mangler heklet bærestykke.  


Og til slutt; sparkebuksen som jeg jobber på spreng med. Har kommet noen cm lengre siden dette bildet ble tatt, så det går fremover :)

lørdag 28. april 2012

Halvferdige prosjekter......


Jeg har en kurv med påbegynte strikkearbeider. For tiden er den veldig full, og nå tenkte jeg å vise alle prosjektene her for å legge litt mer press på meg selv til å ferdigstille! Det er så mange at jeg må dele det opp i to innlegg.
 


Det første er en dukkegenser i grått og hvitt.


Her har jeg faktisk strikket ferdig flere av Arne & Carlos julekuler, men har ikke kommet så langt som til å fylle dem, sy dem igjen og lage hempe. Små ting som ikke tar lang tid, så dette BØR jeg klare å få gjort ferdig ganske kjapt....


Julekuler her også, men i farger som egentlig passer bedre på denne tiden av året. Kanskje jeg skulle ta disse først?


Pulsvarmere i deilig, tynn ull og et nydelig mønster. Ble lagt til side fordi at jeg må følge med på mønsteret hele tiden, men de blir veldig fine, så jeg må prøve å få de ferdige før neste høst/vinter!


Søte, små baby-sokker i en sart lilla-farge. Også deilig, mykt ullgarn. Bare tull å ikke ferdigstille etterhvert..... Kjenner jeg blir litt oppgitt over meg selv!



Dette er i hvert fall helt utrolig at jeg ikke har ferdigstilt! Det er et sjal som er ferdig, jeg må bare feste TO tråder......


Og dagens siste: pute i heklede mormor-ruter. Det som gjenstår her er festing av noen tråder (ikke mange igjen) og å sy selve puten.


Flere halvferdige prosjekter kommer (kanskje i morgen), og så er det bare å sette igang og ferdigstille systematisk - og ikke minst PRØVE å ikke begynne på noe nytt... ;)


Ha en fin lørdagskveld!
Jeg skal i hvert fall strikke! Jobber på spreng med en babydress til Wenche (bilde kommer i neste innlegg) som er 1.pri nå!
  

torsdag 26. april 2012

Lue av restegarn



En lue til Malin av restene etter kjolene. Og et lite bilde av et av lerretene jeg begynte å male på i helgen (selv om jeg egentlig ikke skulle vise det fram). Det er bare såvidt påbegynt, får se hva det blir til etterhvert.
 

søndag 22. april 2012

Deilig avslappende søndag..



Jeg kjøpte dette nydelige fatet på Brukthandelen på Sem før helgen og måtte bare vise det fram :)
Dvs. jeg kjøpte to rosa fat:


I dag har vi hatt en rolig og avslappende søndag. Malin og jeg har malt bilder på lerret (det blir ikke vist fram med det første) og mens jeg var igang med malerkosten malte jeg tre gamle blomsterpotter i en fin lys blå farge som jeg egentlig har kjøpt for å male en kommode med. Mens jeg venter på finere vær (for å pusse kommoden ute) og inspirasjon til å komme igang, bruker jeg litt av malingen på disse pottene.

onsdag 11. april 2012

Kjoler til dukkene



Dette er noe av det jeg har strikket i påsken. Hadde restegarn fra puten jeg heklet tidligere, og strikket en søt liten dukkekjole i friske farger.


Fikk også veldig lyst til å lage en kjole til den store baby-dukken som jeg hadde da jeg var liten og som Malin bruker nå. Samme type kjole som jeg har strikket til Malin.


Koselige og veldig overkommelige prosjekter.

onsdag 4. april 2012

God påske ♥



Da er vi klare for avslappende påskedager! Solen skinner og bøker, strikketøy og spill ligger klart. Deilig!


Dette er mitt siste prosjekt. Leggvarmere til Malin (kanskje ikke rette årstiden for leggvarmere, men da er de klare til høsten i hvert fall). Flere bilder kommer når trådene er festet og de er klare for bruk.



God påske ♥