onsdag 31. august 2011

Baby strikkejakke og bukse i Alpaca


Jakken har jeg vist før, men nå har jeg strikket en bukse til i samme garn. Begge deler til lille Herman! :)


Myk god ull til kalde vinterdager.


Gleder meg til å se det på neste helg! Kanskje litt for stort ennå, men vi får se.

mandag 29. august 2011

Litt nytt stæsj + flere halvferdige prosjekter :)


Var og handlet litt rosa stæsj her en dag :)
Baljen og flasken er fra Mester Grønn, resten fra Åhlens. Mange fristelser... Det lille glasset inneholder små søte pikekyss og den rosa blikkboksen inneholder rosa geletopper. Foreløpig har de fått stå fint til pynt, men vi får se hvor lenge det varer..


Jeg strikker tøfler i alle varianter nå for tiden. Godt å ha deilige ull-tøfler nå når høsten kommer med mørke kvelder, stearinlysene tennes og man kan kose seg under et pledd i sofaen med god samvittighet :)

mandag 22. august 2011

Cupcakes - bordkort til bryllup



Her kommer endelig de ferdige bordkortene. Bryllupet var forrige helg og bruden (i rosa) var veldig fornøyd med bordkortene.


De smakte veldig godt også :)




Litt dårlig lys på disse siste bildene, men det var det jeg fikk tatt av bilder før de andre gjestene kom.

tirsdag 9. august 2011

Testing testing - flere cupcakes

 

De som kjenner meg, vet at når jeg skal lage noe så skal det helst være så nær perfekt som mulig. Derfor - når jeg skal lage f.eks bordkort, så må det prøves og testes og i dette tilfellet smakes - og ting tar tid. Selv om jeg har bestemt meg for å gjøre det enkelt! :) Sånn er det bare!


Her er bordkortene/cupcakesene med hvite former, og noen foreløpige bilder med grønne ark. Skal ha grønne 'navneskilt' på - har begynt å lage dem, men bilde kommer ikke før de er godkjent for fremvisning (av meg).


Skal ha perlebånd rundt formen. Tror det kommer til å bli bra. Gleder meg til å vise endelig resultat (hvis jeg blir fornøyd).


I morgen blir det baking av cupcakesene som skal brukes i bryllupet (har testet frysing, og det går helt fint -  uten fyll selvfølgelig - de smaker like godt etter de har vært frosne).

søndag 7. august 2011

Cupcakes



Har lagd cupcakes i helgen. Deilige gulrot cupcakes med ostekrem på toppen, og noen lekre perlemor-perler til pynt.


Jeg skal lage bordkort til bryllup, og måtte prøve meg litt fram. Kjøpte former og noen nye tipper, og det var veldig gøy! :) Har kjøpt hvite former som skal brukes til bryllupet, og det endelige resultatet skal jeg vise når det er klart.




Fikk mye spennende i posten! Utrolig gøy med riktig redskap og fine former, perler og masse stæsj..  :)

mandag 1. august 2011

Sparkebukse endelig ferdigstilt!

 

Denne sparkebuksen - også til lille nydelige Herman - har jeg vist tidligere. Den har ligget nesten ferdig lenge, men det å feste tråder er ikke akkurat det morsomste, så det har blitt utsatt en stund.. Nå er det gjort og knapper er sydd i. Så nå er både sparkebukse og jakke klar til å gis bort!


Gleder meg til å se det på, og håper det passer (etterhvert) - er vel litt stort ennå! 


Knapper mellom bena også.


Baksiden. Morsomt å strikke fletter!